Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Φαρμακερή ατάκα από τον Γιασμίν Κούρτιτς

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Φαρμακερή ατάκα από τον Γιασμίν Κούρτιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Γιασμίν Κούρτιτς χαρακτήρισε το 1-1 που πέτυχε στο ΑΕΚ -ΠΑΟΚ (2-1 το τελικό σκορ) ως το καλύτερο και πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στον “δικέφαλο του Βορρά” κι έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους αφήνουν αιχμές για το γεγονός πως εκτελεί τα πέναλτι των Θεσσαλονικέων. Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο Γιασμίν Κούρτιτς χαρακτήρισε το 1-1 που πέτυχε στο ΑΕΚ -ΠΑΟΚ (2-1 το τελικό σκορ) ως το καλύτερο και πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του και φύλαξε για το τέλος μια δηλητηριώδη ατάκα…

Για το γκολ του και όσα ένιωσε, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Να βλέπεις όλες αυτές τις αντιδράσεις. Είναι κάτι υπέροχο».

Για το τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια ανέφερε: «Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα». Στη συνέχεια παρακολούθησε το γκολ για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκπομπής του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε: «Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για τη πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα».

Όσον αφορά το αν θα τον πάρει πίσω η Πάρμα ξεκαθάρισε: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, σε όσους τον κατηγορούν πως εκτελεί τα πέναλτι των Θεσσαλονικέων και αυτό τον έχει βοηθήσει να φτάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ της Superleague απάντησε: «No penalty, no problem…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments