Διεθνή

Μπριζίτ Μπαρντό κατά Ζούμα για την κακοποίηση της γάτας του: «Να φύγει από την Εθνική»

Μπριζίτ Μπαρντό κατά Ζούμα για την κακοποίηση της γάτας του: «Να φύγει από την Εθνική»

Πηγή Φωτογραφίας: Fondation Brigitte Bardot

Η Μπριζίτ Μπαρντό κάλεσε τους ηγέτες της γαλλικής ομάδας να μην επιλέγουν πλέον αυτόν τον παίκτη που με την ανόητη συμπεριφορά του αμαυρώνει τη φανέλα του.

Σφοδρή επίθεση κατά του Γάλλου ποδοσφαιριστή Κουρτ Ζούμα εξαπέλυσε η Μπριζίτ Μπαρντό, μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τον ίδιο να κακοποιεί την γάτα του. Η ένθερμη ακτιβίστρια αναφέρει ότι ο Κουρτ Ζούμα πρέπει να αποσυρθεί από τη γαλλική εθνική ομάδα ενώ επικοινώνησε με τους εισαγγελείς της χώρας απαιτώντας να λάβουν μέτρα εναντίον του ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ.

Η 87χρονη Μπαρντό,  είπε ότι ένιωσε «σκανδαλισμένη» όταν είδε βίντεο με τον Ζούμα να κακομεταχειρίζεται το ζώο καθώς το περιστατικό έγινε πρωτοσέλιδο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε σε 47 ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής “Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα”, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαιτήσει  απόδοση δικαιοσύνης για το βίντεο.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, το Ίδρυμα Μπαρντό, υπέβαλε νομική καταγγελία μέσω Γάλλων δικηγόρων σε δικαστήριο του Παρισιού όπου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και τέσσερα χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με την MailOnline.

Μιλώντας σήμερα, η Μπαρντό είπε: «Οι εικόνες με σκανδάλισαν βαθιά, αυτός ο τύπος που επιτίθεται σε μια μικρή γάτα, κλωτσάει το ζώο σαν μπάλα, όλα αυτά είναι σοκαριστικά και δείγμα απόλυτης ανανδρία». «Το Ίδρυμα μου υποβάλλει καταγγελία εναντίον του και κάλεσε τους ηγέτες της γαλλικής ομάδας να μην επιλέγουν πλέον αυτόν τον παίκτη που με την ανόητη συμπεριφορά του αμαυρώνει τη φανέλα του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments