Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρότερου από τα τρία αδελφάκια στην Πάτρα

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρότερου από τα τρία αδελφάκια στην Πάτρα
Πρόκειται για το μικρότερο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μόλις μηνών.

Αποκλειστικές πληροφορίες για την τελευταία νύχτα της Ίριδας, του μικρότερου από τα τρία παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα, που μέσα σε τρία χρόνια, έχασε τρία κοριτσάκια, έφερε στο φως η εκπομπή LIve News του Νίκου Ευαγγελάτου.  Την ίδια γιατροί αλλά και οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με τους θανάτους των τριών ανήλικων αδελφών στην Πάτρα, με τις έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για το μικρότερο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μόλις μηνών. Όπως μετέδωσε αποκλειστικά το “Live News”, την τελευταία νύχτα της Ίριδας, το μωράκι βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του και τη θεία του, ενώ ο πατέρας απουσίαζε.

Η τελευταία νύχτα του άτυχου μωρού

Το απόγευμα, στις 5.30, ξύπνησε και η μητέρα του και το τάισε κρέμα. Ήταν ευδιάθετο και κάθισε με τη θεία του. Το βράδυ μητέρα και θεία το έκαναν μαζί μπάνιο. Στη συνέχεια της έδωσαν γάλα και η μητέρα το έβαλε στην κούνια για ύπνο. Στις 2.30 π.μ. το μωρό ξύπνησε, η μητέρα του έβαλε την πιπίλα, το σκέπασε και εκείνο ξανακοιμήθηκε.

Πολλές ώρες μετά, για τα συνήθη δεδομένα ενός μωρού και συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα, στις 11.30, η μητέρα ζήτησε από τη θεία να πάει να ξυπνήσει το μωρό για να το ταΐσουν και να πάνε βόλτα. Η θεία πλησίασε την κούνια και βρήκε το 6 μηνών παιδί ξεσπέπαστο και χωρίς αισθήσεις. Τα χείλια του ήταν μελανιασμένα και τα μάτια του μισάνοιχτα. Αμέσως, έβαλε τα χέρια της στο στήθος του μωρού και διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε.

Η αρχική έκθεση των γιατρών έκανε λόγο για αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε σπάνιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Καταθέτουν οι γιατροί που τα τελευταία τρία μοιραία χρόνια κούραραν τα τρία αδελφάκια

Όπως είναι γνωστό, το 2019 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών η Μαλένα, το 2019 απεβίωσε η 7 μηνών Ίριδα και η 9χρονη Τζωρτζίνα, που ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας έφυγε πριν από λίγες ημέρες, το 2022.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, θα καταθέσουν οι γιατροί που διαδοχικά καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών έτυχε να ασχοληθούν με τα τρία παιδάκια, αλλά και οι γονείς. Άγνωστο παραμένει αν θα πάει ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα στην Πάτρα ή θα έρθουν οι γονείς των τριών παιδιών στην Αθήνα.

Από την πλευρά τους, οι γονείς των 3 κοριτσιών δήλωσαν ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, ενώ απηύθυναν έκκληση «να σταματήσει εφεξής η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments