Ελλάδα

Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Η εμφάνισή της με μπαστούνι τράβηξε τα βλέμματα

Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Η εμφάνισή της με μπαστούνι τράβηξε τα βλέμματα

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Η εμφάνισή της με μπαστούνι τράβηξε τα βλέμματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη έφτασε στο δικαστικό μέγαρο λίγο πριν από τις 9:00 το πρωί, με όχημα μεταγωγών από τις φυλακές. Κατά την έξοδό της από το όχημα, κρατούσε βοηθητικό μπαστούνι και κατευθύνθηκε προς το δικαστήριο.

Η παρουσία της στο Εφετείο σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας σε δεύτερο βαθμό για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία από πρόθεση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό η κατηγορούμενη είχε κηρυχθεί ομόφωνα ένοχη από το δικαστήριο. Πλέον, η υπόθεση εξετάζεται εκ νέου σε δεύτερο βαθμό, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη διαδικασία ενώπιον του Εφετείου και στην εξέλιξη της δίκης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη σημερινή διαδικασία υπάρχει και αίτημα αναβολής. Το αίτημα αναμένεται να εξεταστεί από το δικαστήριο, προκειμένου να αποφασιστεί εάν η εκδίκαση θα προχωρήσει κανονικά ή εάν θα δοθεί νέα ημερομηνία.

Η υπόθεση της Τζωρτζίνας αποτελεί μία από τις πλέον πολυσυζητημένες δικαστικές υποθέσεις των τελευταίων ετών, ενώ κάθε εξέλιξη από τη δικαστική αίθουσα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: pagenews.gr

Ιωάννα Πυλούδη
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Πυλούδη Δημοσιογράφος – Συντάκτρια Επικαιρότητας
Καλύπτει θέματα ελληνικής επικαιρότητας, lifestyle, αγοράς, επιστήμης, καινοτομίας και fine living. Διαθέτει διετή εμπειρία στη δημοσιογραφία και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, με έμφαση στη σύνταξη ειδησεογραφικών και θεματικών άρθρων. Είναι απόφοιτη του University of East London, όπου ολοκλήρωσε σπουδές BSc (Hons) in Psychology (2022-2025), συνδυάζοντας την κατανόηση των κοινωνικών τάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τη σύγχρονη δημοσιογραφική γραφή.