Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0: Με «λυτρωτή» τον Κρέσπο

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-0: Με «λυτρωτή» τον Κρέσπο
Η αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ που βρήκε τη "λύτρωση¨με το γκολ του Κρέσπο , συνεχίζοντας το σερί των νικών

Συνέχισε το σερί των νικών ο ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες και έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη, λίγο πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ και έφτασαν τα 14 ματς αήττητοι με 12 νίκες!

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, πλησίασαν τον Ολυμπιακό στους έξι βαθμούς και περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο ματς των Πειραιωτών με την ΑΕΚ, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες που έχουν παράπονα για πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο, έμειναν στους 13 βαθμούς και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για τη σωτηρία.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά με ένα «ανέβασμα», αλλά το σουτ του Τζοβάρα έφυγε αρκετά ψηλά. Ο ΠΑΟΚ πήρε κάποια μέτρα κερδίζοντας τρία κόρνερ αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Mεγάλη φάση στο 24’, όταν μετά από εξαιρετική επέμβαση του Πασχαλάκη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρέσπο, οι Περιστεριώτες φώναξαν για πέναλτι, όμως σε πρώτο χρόνο ο Γκάμαρης και σε δεύτερο το VAR, δεν έδωσαν κάτι.

Στο 29’ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να ζητήσει πέναλτι για επαφή του Χατζηισαΐα στον Μουργκ, όμως το VAR… λογικά έλεγξε τη φάση και άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Ο Γιαννιώτης είπε όχι σε τετ-α-τετ του Μπίσεσβαρ αν και στη συνέχεια ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ και κάπου εκεί, συγκεκριμένα στο 57′, ο Σάστρε σέντραρε από τα δεξιά, ο Κρέσπο έπιασε όμορφη γυριστή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου που ολιγώρησε και έγραψε το 1-0!

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81′ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο (67′ Σοάρες), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (59′ A.Zίβκοβιτς), Μιτρίτσα (81′ Ζαμπά), Άκπομ.

Ατρόμητος – Κόουλμαν: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Χαρίσης, Σάλομον (67′ Έλιγκμαρκ), Ντένιτς (71′ Ναμπί), Σπιριντόνοβιτς (81′ Τομάς), Ροτάριου, Κλωναρίδης (67′ Άλιμπεκ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments