Αθλητισμός

Αταλάντα: Διαψεύδει την μεταγραφή των Ντιέγκο Κόστα και Πελέ

Αταλάντα: Διαψεύδει την μεταγραφή των Ντιέγκο Κόστα και Πελέ
Αταλάντα: Ο σύλλογος διέψευσε κατηγορηματικά ότι προχωρά στην απόκτηση των Ντιέγκο Κόστα και Γκρατσιάνο Πελέ.

Η Αταλάντα προχώρησε στην διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα και του Γκρατσιάνο Πελέ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρίνο, τέτοιου είδους ειδήσεις πρόκειται για «fake news», μιας και στο Μπέργκαμο δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να κινηθούν στο άμεσο μέλλον για τους Ντιέγκο Κόστα και Πελέ.

«Υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τον Ντιέγκο Κόστα. Είναι καθαρή φαντασία. Δεν πρόκειται να υπογράψουμε ούτε τον Ντιέγκο Κόστα ούτε τον Γκρατσιάνο Πελέ μετά τον τραυματισμό του Ζαπάτα» ήταν τα λόγια του.

Τα σενάρια για την απόκτηση του Πελέ

Δημοσίευμα ήθελε τον Πελέ να αντικαθιστά τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, που έχει τραυματιστεί σοβαρά από τον αγώνα με την Κάλιαρι και αναμένεται να μείνει εκτός για 3-4 μήνες, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη λίστα της Αταλάντα έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του 36χρονου πρώην διεθνή σέντερ φορ, Γκρατσιάνο Πελέ. Ο πολύπειρος φορ έχει αγωνιστεί σε Λέτσε, Κατάνια, Κροτόνε, Άλκμααρ, Σαμπντόρια, Φέγενορντ, Σαουθάμπτον, Σάντονγκ Λούνενγκ Ταϊσάν και Πάρμα, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από συνεργασία πέντε μηνών. Με την Πάρμα έπαιξε σε 13 παιχνίδια, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν οι «Μπεργαμάσκι» προχωρήσουν στην απόκτηση του Πελέ, η οποιοδήποτε άλλου ελεύθερου σέντερ φορ, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το Europa League, καθώς έχουν ήδη δηλώσει τις αλλαγές στη λίστα τους.

Τα σενάρια για την απόκτηση Ντιέγκο Κόστα

Στην περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα, ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι βρέθηκε κοντά στη Σαλερνιτάνα, όμως εν τέλει δεν έκλεισε το deal και παραμένει ελεύθερος στην αγορά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η περίπτωση του πολύπειρου Ισπανοβραζιλιάνου φορ εξετάζεται, όμως ο τεχνικός της Αταλάντα εμφανίζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Αξίζει να επισημανθεί πως αν οι «Μπεργαμάσκι» προχωρήσουν την περίπτωση του Κόστα ή οποιουδήποτε άλλου ελεύθερου φορ, ο ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος μόνο για τη Serie A, καθώς η ομάδα έχει δηλώσει τις αλλαγές της στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments