Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Μαζί με την Άννα Βίσση θα εμφανίζονται στο Fever

Δέσποινα Βανδή: Μαζί με την Άννα Βίσση θα εμφανίζονται στο Fever
Δέσποινα Βανδή: Η συνεργασία με την Άννα Βίσση που θα συζητηθεί προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο Fever.

Μία από τις συνεργασίες που περιμένει με ανυπομονησία το κοινό δεν είναι άλλη από αυτή της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση. Μετά την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη και την «ένωσή» τους στο περυσινό Just The Two of Us, οι δύο τραγουδίστριες έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, όμως ποτέ δεν έχουν συνυπάρξει ξανά στο ίδιο μαγαζί.

Υπενθυμίζεται πως η Δέσποινα Βανδή, είχε ταξιδέψει τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφθεί την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, με τις δυο τους να βάζουν φωτιά στην πίστα εκείνο το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Αν και συζητούσαν την συνεργασία τους από την περασμένη χρονιά, τελικά δεν κατάφεραν να την κάνουν πράξη, αφού τα εμπόδια ήταν αρκετά και η πανδημία του κορωνοϊού δεν βοηθούσε την κατάσταση αλλά ούτε και μέτρα που αλλάζουν κάθε εβδομάδα.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN Weekend, οι δύο τους αναμένεται να συνεργαστούν την σεζόν που έρχεται σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού, το οποίο δεν είναι άλλο από το Fever.

Οι 8 μέρες της Βίσση στην Ισπανία

Σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ισπανίας, στο Αλικάντε -και πιο συγκεκριμένα,- στο υπέροχο θέρετρο SHA Wellness Clinic- η Άννα Βίσση πέρασε 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γύρισε γεμάτη ενέργεια! Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε την εμπειρία της με τα πιο θερμά λόγια, μιλώντας τόσο για τη φιλοξενία των ιδιοκτητών όσο και για τις χρήσιμες θεραπείες και τα μαθήματα μαγειρικής που έκανε. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

“Φεύγω σήμερα από το μαγικό sha welness μετά από 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γυρίζω γεμάτη ενέργεια! Ξεκούραστη, ενυδατωμένη, αποτοξινωμένη, βιταμινωμένη και πεπεισμένη για κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, που θα μου δώσουν σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά στην υγεία μου (δείτε εδώ το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό). Παρέα με τη φίλη μου την Χριστίνα διασκεδάσαμε αρκετά με την αυστηρότητα του μέρους αλλά δεχτήκαμε τη πιο ζεστή φιλοξενία και τις τόσο χρήσιμες θεραπείες όσο και τα μαθήματα μαγειρικής. Το φαγητό πρωτόγνωρο, απόλυτα υγιεινό αλλά απίστευτα νόστιμο”…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments