Lifestyle

Άννα Βίσση: Μαζί με την Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη

Άννα Βίσση: Μαζί με την Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη
Άννα Βίσση: Η μεγάλη τραγουδίστρια βρέθηκαν μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη και ανέβασαν από κοινού το story τους.

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση βρέθηκαν μαζί στην Θεσσαλονίκη και ανέβασαν ένα story. Η αρχή της επανασύνδεσης των δύο τραγουδιστριών είχε γίνει από την σκηνή του τελικού του J2US, όπου είχαν τραγουδήσει μαζί, ενώ είχαν φιληθεί και στο στόμα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδίστριες που άνοιξαν νέο δρόμο συνεργασίας μετά την πανηγυρική τους ένωση στο περσινό J2US και τη συνύπαρξή τους στην ίδια δισκογραφική εταιρεία (Panik) θα βρεθούν και στην ίδια σκηνή μαζί.

Που θα συνεργαστούν

Η Άννα εμφανίζεται τις Παρασκευές και τα Σάββατα στη Barbarella Live στη συμπρωτεύουσα και φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνη της στη σκηνή. Παρότι δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σε σχήμα αυτή τη σεζόν, το κοινό θα έχει ίσως την ευκαιρία να τις δει μαζί αν κρίνουμε και από το σχόλιο που έκανε το φαν κλαμπ της Δέσποινας στην ανάρτηση της Άννας.

Η συνεργασία τους σε σχήμα ανέκυψε ξανά πριν από μερικές ημέρες όταν και οι δύο βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Χάρη Σιανίδη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα στο Happy Day με αφορμή ένα βίντεο από το πάρτι ανέφερε ότι Βίσση και Βανδή φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις για συνύπαρξη στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή είχαν τραγουδήσει ένα πολύ ταιριαστό τραγούδι 

Η καλλιτεχνική αυτή συνάντηση έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο στα social media ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών έγινε στο σπίτι του πριν λίγες μέρες και ότι χρειάστηκε μόλις 1 λεπτό για να γίνουν φίλες.

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και τη Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για τη στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες. «Έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο και δεν το περίμενα αυτό το πράγμα» τόνισε συγκινημένη η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή.

Στο τέλος της μουσικής τους συνάντησης, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν ένα πεταχτό φιλί, κάτι, που όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media. Οι δύο τραγουδίστριες αφήσαν να εννοηθεί ότι η αποψινή τους συνάντηση επί σκηνής δεν θα είναι η τελευταία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments