Αθλητισμός

Καντέρ: «Θέλω να μιλήσω με τον Μητσοτάκη για το προσφυγικό και για το ενδεχόμενο να παίξω στην Ελλάδα»

Καντέρ: «Θέλω να μιλήσω με τον Μητσοτάκη για το προσφυγικό και για το ενδεχόμενο να παίξω στην Ελλάδα»
Καντέρ: Ο παίκτης ανέφερε πως θέλει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό σχετικά με το προσφυγικό και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα.

Ο Ενές Καντέρ ανέφερε ότι θέλει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό για το προσφυγικό. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο ίδιος έχει πλέον την αμερικανική υπηκοότητα.  Σύμφωνα με δήλωση του στο OPEN, ο Καντέρ τόνισε πως θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα και να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας!

Με γραπτή του δήλωση στο OPEN, o Ενές Φρίντομ, όπως είναι πλέον το όνομά του, τόνισε πως θέλει να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό ζήτημα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα.

“Σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα”

«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων.

Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα», σημείωσε ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος είναι free agent μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Σέλτικς στους Ρόκετς.

Και επισήμως Αμερικανός ο Mr Freedom

Η προσθήκη στο όνομα του αυτή ήταν ένας τρόπος προκειμένου να εκφράσει την άποψη του σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Τουρκία, αλλά και στο Πεκίνο. Μάλιστα, μετά την ορκωμοσία του και την απόκτηση της υπηκοότητας, ο ίδιος έγραψε  “Περήφανος που έγινα Αμερικανός. Το σπουδαιότερο έθνος στον κόσμο. Η Γη των ελεύθερων και το σπίτι των γενναίων.

Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξη του κατά του Ερντογάν

Σε μία από τις παλιές του συνεντεύξεις στο Fox news είχε αναφέρει πως «η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας θα χρησιμοποιήσει αυτήν την πανδημία για να εδραιώσει περαιτέρω την εξουσία της και να παρουσιαστεί ως σωτήρας».

Ο 27χρονος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς είχε ασκήσει κριτική στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Οι υπερπλήρεις φυλακές αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση του κορονοϊού, αλλά η Κυβέρνηση στην Τουρκία είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερους τους εγκληματίες και όχι τους πολιτικούς κρατούμενους. Είναι μία σαφής απεικόνιση του μίσους και της αδιαλλαξίας της».

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος διεθνής σέντερ δήλωσε: «Η Τουρκία βρίσκεται σε “lockdown” και προφανώς όλα είναι απρόβλεπτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τουρκική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει αυτή την πανδημία για να εδραιώσει περαιτέρω την εξουσία της και να παρουσιαστεί ως σωτήρας». Και πρόσθεσε: «Ακόμη και μέσα στην έξαρση της πανδημίας, η Κυβέρνηση δεν έχει μειώσει την καταστολή. Οι υπερπλήρεις φυλακές αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μετάδοση του κορονοϊού, αλλά η Κυβέρνηση είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερους τους εγκληματίες και όχι τους πολιτικούς κρατούμενους. Είναι μία σαφής απεικόνιση του μίσους και της αδιαλλαξίας της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments