Lifestyle

Η Ντακότα Τζόνσον λέει ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ για να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια

Η Ντακότα Τζόνσον λέει ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ για να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια

Πηγή Φωτογραφίας: whowhatwear

Η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ για να κάνει κρατήσεις σε ακριβά εστιατόρια όταν ήταν έφηβη, και αργότερα το έμαθε.

«Ήθελα να πηγαίνω σε καλά εστιατόρια όταν ήμουν στο γυμνάσιο», είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο NBC «Tonight Show Starring Jimmy Fallon». Η Τζόνσον συνέχισε λέγοντας ότι συνήθιζε να το ξεφεύγει «επειδή κανείς άλλος δεν ονομάζεται Τζορτζ Κλούνεϊ, επίσης λειτουργεί κάθε φορά, δοκιμάστε το», είπε στον οικοδεσπότη χαρακτηριστικά. Μέχρι την εφηβεία της είχε για πατριό της τον Αντόνιο Μπαντέρας.

View this post on Instagram

A post shared by Billion Woman (@billionwomanofficial)

Η σταρ του «Peanut Butter Falcon» πρόσθεσε ότι όταν ο εφηβικός εαυτός της εμφανιζόταν στα εστιατόρια, έλεγε: «Θα έρθει μαζί μας αργότερα». Η Τζόνσον συνέχισε λέγοντας ότι συνάντησε τον Κλούνεϊ «πριν από μερικά χρόνια».

«Ταξιδεύαμε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και έτυχε να βρεθούμε στο ίδιο αεροπλάνο και είπα, “Γεια, είμαι η Ντακότα” και μου είπε “Ω, σε άκουσα. Ξέρω τι κάνεις . ” Η ίδια πρόσθεσε: «Έλεγε: «Τηλεφωνείς και χρησιμοποιείς το όνομά μου. Είναι εντάξει».

«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ», είπε. «Αλλά τρώει πολλά γεύματα: ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο πεινασμένος άνθρωπος στο Χόλιγουντ»

Η σταρ του “Fifty Shades” δεν διευκρίνισε ποια χρονιά διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, αλλά πιθανότατα ήταν ο Σεπτέμβριος του 2015. Εκείνη την εποχή, η Johnson ήταν παρούσα για την ταινία της “Black Mass” και ο Clooney προωθούσε το “Our Brand Is Crisis”, το οποίο παρήγαγε.

Η Τζόνσον είπε ότι συνέχισε να χρησιμοποιεί το όνομα του σταρ του «Catch-22» από τότε που μίλησε στον Κλούνεϊ. Η 29χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για το κόλπο της στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Κλούνε τον Φεβρουάριο του 2015 στην Telegraph, μήνες πριν τον συναντήσει. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ», είπε. «Αλλά τρώει πολλά γεύματα: ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο πεινασμένος άνθρωπος στο Χόλιγουντ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments