Αθλητισμός

Πέθανε ο Βαγγέλης Λυμπεράτος – Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ

Πέθανε ο Βαγγέλης Λυμπεράτος – Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ
Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος υπηρέτησε το μπάσκετ ως παράγοντας και υπεύθυνος ανάπτυξης του αθλήματος.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Βαγγέλης Λυμπεράτος. Ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ. Υπηρέτησε το μπάσκετ ως παράγοντας και υπεύθυνος ανάπτυξης του αθλήματος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση μετά την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Λυμπεράτου:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιά θλίψης την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Λυμπεράτου σε ηλικία 82 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε σε βάθος χρόνων ένας ανιδιοτελής εργάτης του μπάσκετ, ο οποίος πάντα προσπαθούσε για την πρόοδο του αγαπημένου του αθλήματος. Ήταν ένας άνθρωπος που επιδείκνυε πνεύμα συνεργασίας και είχε συμβάλλει σε σημαντικές ενέργειες, όπως ήταν η ίδρυση τόσο της ΕΣΚΑ όσο και αρκετά χρόνια αργότερα της ΕΣΚΑΝΑ. Και στις δύο Ενώσεις εκλέχτηκε και τις υπηρέτησε από πολλές θέσεις, ενώ υπήρξε και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ. Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος είχε το δικό του μερίδιο στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου και ήταν αγαπητός και ενωτικός.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» ανέφερε η ΕΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments