Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ. για Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες

ΕΛ.ΑΣ. για Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες
Όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Όταν ολοκληρωθούν πλήρως οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, θα γίνουν ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της Πάτρας: «Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Καταθέσεις

Την ίδια ώρα, με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων συνεχίζεται η έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Σε δύο εβδομάδες από σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων από τη μικρή Τζωρτζίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments