Lifestyle

5 beauty looks της Margot Robbie που αξίζει να σταθούμε

5 beauty looks της Margot Robbie που αξίζει να σταθούμε

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - Margot Robbie

Η όμορφη σταρ Margot Robbie ξέρει πώς να απογειώσει μια total glam εμφάνιση, αλλά και πώς να λάμψει με τελείως natural μακιγιάζ.

Μόνο και μόνο από τη φύση της δουλειάς τους, οι ηθοποιοί έχουν συνήθως την ικανότητα να μεταμορφώνονται, αποκτώντας δεκάδες διαφορετικά πρόσωπα και εικόνες ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου που υποδύονται ανά καιρούς. Ωστόσο, πολλές φορές αυτή η μεταμόρφωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη μαγεία του μακιγιάζ και η επιτυχημένη Margot Robbie (η cover star του νέου τεύχους της βρετανικής Vogue) το ξέρει καλύτερα από όλους.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει ενσαρκώσει ρόλους όπως Harley Quinn στο Suicide Squad και Βασίλισσα Ελισάβετ Ι στο Mary Queen of Scots, έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με τα looks της στο κόκκινο χαλί, και όλες καταφέρνει να είναι πανέμορφη αλλά διαφορετική. Από το νέο look με τις αφέλειες που είδαμε στα φετινά Όσκαρ, σε αυτά με το wet look και τα κατακόκκινα ακαταμάχητα χείλη, η Robbie ξέρει πώς να απογειώσει μια total glam εμφάνιση, αλλά και πώς να λάμψει με τελείως natural μακιγιάζ.

Με μακριές και πυκνές αφέλειες

Με κόκκινα χείλη και ελαφρύ μακιγιάζ

Με graphic eyeliner

Mε λευκό eyeliner

Wet look και κίτρινη σκιά στα μάτια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments