Lifestyle

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Όταν χώρισα η Νάουσα με έφτυσε – Έλεγαν ότι έφυγα για να γίνω π@@τ@ν@

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Όταν χώρισα η Νάουσα με έφτυσε – Έλεγαν ότι έφυγα για να γίνω π@@τ@ν@

Πηγή Φωτογραφίας: ndpphoto

Η απόφαση της Ελένης Τσαλιγοπούλου να πάρει διαζύγιο και οι αντιδράσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα της όταν έγινε αναγνωρίσιμη.

Για τις  δύσκολες αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της,  μίλησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι άνθρωποι στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Νάουσα όταν χώρισε, σε μία περίοδο που τα διαζύγια  στην επαρχία ήταν ιδιαιτέρως σπάνια.

“Και μόνο που έφυγα από την μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα, 20 χρόνια πριν. Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη… ότι έφυγε ενώ την αγαπούσε ο άντρας της. Έφυγε για να γίνει πουτ@ν@”  επισήμανε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

ndpphoto

“Και μόλις έγινα γνωστή -γρήγορα έγινε αυτό, δύο, τρία χρόνια μετά- μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια” πρόσθεσε  στη συνέχεια γελώντας η γνωστή ερμηνεύτρια.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό”

Μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, σημείωσε ότι κατάφερε να κάνει αυτό που ονειρευόταν, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, απάντησε:

“Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα” υπογράμμισε.

“Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα”, κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments