Αργυρός: «Έκλεψε» την παράσταση σε πανηγύρι της Αστυπάλαιας–Η αυθόρμητη εμφάνιση και το γλέντι μέχρι το πρωί
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Αργυρός: «Έκλεψε» την παράσταση σε πανηγύρι της Αστυπάλαιας–Η αυθόρμητη εμφάνιση και το γλέντι μέχρι το πρωί
Βραδιά με μουσική και κόσμο στην Αστυπάλαια
Σε πανηγύρι στην Αστυπάλαια εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του. Η παρουσία του στην εκδήλωση έγινε αμέσως σημείο αναφοράς, καθώς ο τραγουδιστής επέλεξε να συμμετάσχει ενεργά στη γιορτή και να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παιδιά από τον πολιτιστικό σύλλογο της Αστυπάλαιας, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση, πλησίασαν τον καλλιτέχνη και του ζήτησαν ευγενικά να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Αργυρός ανταποκρίθηκε θετικά, αποτυπώνοντας το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε στο πανηγύρι.
Το δείπνο πριν από την εμφάνιση
Πριν από το γλέντι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε περάσει από το εστιατόριο «Ducato», σε κεντρικό σημείο του νησιού, όπου δείπνησε μαζί με την Αλεξάνδρα Νίκα. Το τραπέζι δεν ήταν μόνοι τους, καθώς στην παρέα βρίσκονταν και φίλοι τους, ανάμεσά τους η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος.
Η κίνηση αυτή προηγήθηκε της εμφάνισης του τραγουδιστή στο πανηγύρι και έδωσε το στίγμα μιας βραδιάς που συνδύασε δείπνο, παρέα και καλοκαιρινή διασκέδαση στο νησί. Η Αστυπάλαια βρέθηκε έτσι στο επίκεντρο, με τον Αργυρό να περνά από το τραπέζι στη σκηνή με φυσικότητα και άνεση.
Η παρουσία της Αλεξάνδρας Νίκα και της παρέας
Στο πλευρό του Αργυρού βρέθηκε η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Νίκα, ενώ μαζί τους ήταν και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος αναφέρονται μεταξύ των προσώπων που συνόδευσαν το ζευγάρι στο δείπνο πριν από το πανηγύρι.
Η κοινή τους εμφάνιση στην κεντρική πλατεία της Αστυπάλαιας ενίσχυσε την εικόνα μιας χαλαρής καλοκαιρινής εξόδου, πριν ο τραγουδιστής βρεθεί ανάμεσα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού για να τραγουδήσει στο πανηγύρι. Το γεγονός ότι η βραδιά είχε ξεκινήσει με δείπνο και συνεχίστηκε με μουσική συνέβαλε στη ζεστή ατμόσφαιρα της στιγμής.
Οι φωτογραφίες και το αποτύπωμα της βραδιάς
Η παρουσία του καλλιτέχνη στο πανηγύρι συνοδεύτηκε και από φωτογραφίες με τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου, τα οποία είχαν οργανώσει την εκδήλωση. Η κίνηση αυτή ανέδειξε το πιο φιλικό και προσιτό πρόσωπο του Αργυρού, ο οποίος συμμετείχε στο πανηγυρικό κλίμα όχι μόνο ως τραγουδιστής, αλλά και ως πρόσωπο που ήρθε σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους της διοργάνωσης.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο συνδέθηκε με μια βραδιά που ξεκίνησε ήρεμα με φαγητό στην κεντρική πλατεία και κατέληξε σε ζωντανό γλέντι, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει το παρών σε δύο διαφορετικές στιγμές της ίδιας καλοκαιρινής εξόρμησης. Η Αστυπάλαια έγινε έτσι το σκηνικό μιας παρουσίας που συνδύασε ιδιωτική έξοδο και δημόσια εμφάνιση.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο