Ελλάδα

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ όπου συνελήφθη η ηλικιωμένη

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ όπου συνελήφθη η ηλικιωμένη
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ εμφανιζόταν ανένδοτη στο να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος της 70χρονης γυναίκας, με την αιτιολογία «αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας», παρόλο που οι πολίτες ζήτησαν να καλύψουν το ποσό ενώ και οι αστυνομικοί ήθελαν να λήξει η υπόθεση εκεί και να μην εκκινήσουν οι νομικές διαδικασίες.

Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ της Lidl Ελλάς στο Ίλιον, όπου το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε κρέας και τυρί, έκανε τα ξημερώματα ο Ρουβίκωνας.

Η οργάνωση στον διαδικτυακό της ιστότοπο επιβεβαιώνει ότι η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε εξαιτίας του συμβάντος με την ηλικιωμένη γυναίκα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο, δύο μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν τη νύχτα στο κατάστημα και με βαριοπούλες έσπασαν τζαμαρίες στην πρόσοψη του καταστήματος.

Όπως είναι γνωστό, η ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος, όταν έκλεψε τρόφιμα αξίας 30 ευρώ. Αρχικά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ εμφανιζόταν ανένδοτη στο να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος της 70χρονης γυναίκας, με την αιτιολογία «αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας», παρόλο που οι πολίτες ζήτησαν να καλύψουν το ποσό ενώ και οι αστυνομικοί ήθελαν να λήξει η υπόθεση εκεί και να μην εκκινήσουν οι νομικές διαδικασίες.

Τελικά, μετά από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ απέσυρε τη μήνυση σε βάρος της γυναίκας, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με γειτόνισσά της που μίλησε στο OPEN, επιχείρησε ακόμα και να αυτοκτονήσει παίρνοντας  χάπια για την πίεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments