Focus

Η θεωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ποιος ισχυρίζεται ότι ανέβασε τα βίντεο των κοριτσιών στο διαδίκτυο

Η θεωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ποιος ισχυρίζεται ότι ανέβασε τα βίντεο των κοριτσιών στο διαδίκτυο
Η θεωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Tι ερευνούν οι αρχές στο σπίτι του παρουσιαστή.

Η αστυνομία συνεχίζει να «ξεσκονίζει» το σπίτι του στην Αλόννησο ερευνώντας την ύπαρξη επιπλέον βίντεο με ερασιτεχνικό ερωτικό περιεχόμενο από συντρόφους του, το οποίο ανέβαζε ο κατηγορούμενος σε site εν αγνοία τους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής περιλαμβάνουν την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Μία εκ των δικηγόρων των 9 θυμάτων, ως τώρα, του παρουσιαστή, Σταυρούλα Μπριλή, τόνισε ότι «Στην ουσία εκκρεμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και βρισκόμαστε εν αναμονή κι άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα κληθούν να καταθέσουν».

Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του», υποστήριξε ο κ. Δακουράς

Aπό την πλευρά της υπεράσπισης, ο παρουσιαστής και ο συνήγορος του Γιώργος Δακουράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, έχουν υποστηρίξει ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια όμως κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του», υποστήριξε ο κ. Δακουράς χωρίς ωστόσο προς το παρόν οι ισχυρισμοί του να έχουν πείσει τις Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες για τους κωδικούς του χρήστη που ανέβαζε τα επίμαχα βίντεο.

Γιατί κινδυνεύει να βρεθεί στο σκαμνί για κακούργημα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn, καθώς ο Εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης που καταδίκασε τον παρουσιαστή σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για πλημμέλημα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα. Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης το οποίο αν κάνει δεκτή την έφεση, τότε ο 59χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο, καθώς η πρωτόδικη απόφαση παύει να ισχύει, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια. Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αντίστοιχη πρόταση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της, είχε κάνει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που όμως δεν έγινε δεκτή από το Δικαστήριο. Οι δικαστές έκριναν ότι πρόκειται για πλημμέλημα, καθώς δέχτηκαν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε “σκοπός βλάβης”.

Έτσι, ο παρουσιαστής καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση και επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, του επιβλήθηκε εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments