Διεθνή

Βουλγαρία:«Φράκαρε» η πόρτα ασθενοφόρου – Δεν μπορούσε να μεταφέρει τραυματία ποδοσφαιριστή

Βουλγαρία:«Φράκαρε» η πόρτα ασθενοφόρου – Δεν μπορούσε να μεταφέρει τραυματία ποδοσφαιριστή
Για γέλια και για κλάματα όσα εκτυλίχθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βουλγαρία, όταν χρειάστηκε να ανοίξουν οι πόρτες του ασθενοφόρου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος παίκτης

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα πρώτης κατηγορίας συνέβη στη Βουλγαρία!

Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βουλγαρία, ο τερματοφύλακας της μιας ομάδας συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας, με τον αντίπαλο επιθετικό και τραυματίστηκε.

Ο τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και ο γιατρός του αγώνα που έσπευσε για την παροχή πρώτων βοηθειών, εκρινε απαραίτητή τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Έδωσε εντολή λοιπόν να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει.

Και κάπου εκεί η όλη προσπάθεια εξελίχθηκε σε …ευτράπελο. Οι παίκτες να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον τραυματία ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός του ασθενοφόρου να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα για να μπει μέσα το φορείο με τον τερματοφύλακα.

Η πόρτα δεν άνοιγε με τίποτε και όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο οδηγός του ασθενοφόρου σχεδόν χοροπηδάει σπρώχνοντας την για να ανοίξει, κάτι που δεν καταφέρνει. Τότε ζήτησε και τη βοήθεια των παικτών.

Τελικά και ενώ ο χρόνος έτρεχε κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, να βάλουν τον παίκτη και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments