Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είναι δική μου επιλογή ότι δεν μπορούμε να τα βρούμε εξωδικαστικά»

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είναι δική μου επιλογή ότι δεν μπορούμε να τα βρούμε εξωδικαστικά»
Έλενα Χριστοπούλου: «Ήττες και νίκες πάνω σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο δεν υπάρχει»

Λίγο μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους εξηγώντας γιατί αποφάσισε να πει την δική της αλήθεια για την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

Φωτογραφία – ndp

«Μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα, για πρώτη και τελευταία φορά. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια και κοιτάω μπροστά. Δεν θέλω καμία συγγνώμη, θέλω την ησυχία μου και την ηρεμία μου. Δεν είναι δική μου επιλογή ότι δεν μπορούμε να τα βρούμε εξωδικαστικά», λέει η Έλενα Χριστοπούλου και συνεχίζει:

«Μίλησα γιατί έπρεπε κάποια στιγμή να δώσω ένα τέλος, προσωπικά μέσα μου. Δεν θα πω κάτι άλλο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. οι διαφωνίες λύνονται στα δικαστήρια κι έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας δυστυχώς. Ήττες και νίκες πάνω σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο δεν υπάρχει».

Φωτογραφία – ndp

Οι δηλώσεις της στο περιοδικό

«Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς. Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι».

«Εγώ δυστυχώς για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments