Trash

Survivor spoiler: Ξύλο μεταξύ Καραγκούνια και Αρσενίου

Survivor spoiler: Ξύλο μεταξύ Καραγκούνια και Αρσενίου
Survivor spoiler: Η ήττα από την ομάδα των Μαχητών έφερε μεγάλες εντάσεις στην ομάδα των Διάσημων

Τα πνεύματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ τεταμένα με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να αδυνατούν να φέρουν ειρήνη στη παραλία τους. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μέλη των Διάσημων να τσακώνονται σε πολύ έντονο ύφος και ο καβγάς να ξέφυγε εκτοξεύοντας προσβολές και χειρονομίες.

Η ήττα έφερε νεύρα και ακούστηκαν βαριοί χαρακτηρισμοί από παίκτες με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χωριστεί στα δύο

«Αν με αφήσετε να μιλήσω θα μιλήσω … Το να μη μιλάει κάποιος και να μην τα κάνει μπάχαλο δεν είναι αδυναμία. Τι μου κάνατε; Όλοι εναντίον ενός… Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας» λέει σε έντονο ύφος ο Τάκης Καταγκούνιας. Και τότε ο Σάκης Αρσενίου λέει μία ατάκα και… τον κάνει ακόμη πιο έξαλλο:

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Φοράς παντελόνια;» λέει ο τραγουδιστής με τον Τάκη να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια…». Η σκηνή λίγο έλειψε να τελειώσει με… ξύλο αφού είχαν έρθει σε απόσταση αναπνοής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση δεν σταμάτησε όταν έκλεισαν οι κάμερες και οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Η αποχώρηση

Αύριο Τετάρτη θα κληθούν να αποχαιρετίσουν έναν εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη, τους τρεις, δηλαδή, υποψήφιους προς αποχώρηση μετά και την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Σοφιάννα «δέχθηκα πολύ μεγάλη φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο επειδή τόλμησα για τους δικούς μου λόγους να ξυπνήσω τη Ναυσικά».

Από την πλευρά της η Ναυσικά, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας, παρουσιάζεται εμφανώς ενοχλημένη λέγοντας «τελικά τα κορίτσια παίζουν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι Τελείως τυχαία αποφάσισα πέντε άτομα να ψηφίσουν εμένα».

«Η υπεράσπιση υπέρ της Ναυσικάς είναι γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια» ρίχνει λάδι στη φωτιά η Σοφιάννα με την Ναυσικά να παρατηρεί ότι «σαν ομάδα δεν θεωρώ ότι θα είμαστε ίδια μετά από έγινα και ειπώθηκαν, καταλαβαίνω ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments