Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Για νέο θρίαμβο που θα τον στείλει στους «16» του Europa League

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Για νέο θρίαμβο που θα τον στείλει στους «16» του Europa League
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο μια βραδιά… θριάμβου, που θα του δώσει την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Έχοντας την στήριξη του κόσμου του, ο Ολυμπιακός, θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή (ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς) και να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη. Το πιο φθηνό εισιτήριο για τον αγώνα είναι 30 ευρώ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στην Αταλάντα, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Με ίδιο σκορ με αυτό του αγώνα στο Μπέργκαμο, το ματς θα πάει στην παράταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση τον Δεκέμβριο του 2018, κόντρα σ την Μίλαν, πετυχαίνοντας το… στόχο τους και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως θα παραταχθούν με τριάδα στην άμυνα και το μοναδικό ερωτηματικό αφορά το ένα άκρο της επίθεσης μεταξύ του Ονιεκούρου και τον Μασούρα. Η Αταλάντα θα παραταχθεί στο Φάληρο χωρίς κλασικό φορ (είναι τραυματίας μετά τον Ζαπάτα και ο Μουριέλ).

Ολυμπιακός – Αταλάντα

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Οι πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Τικίνιο.

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μελέ, Πετσέλα, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μαλινόφσκι, Μπόγα και Πάσαλιτς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε, Ρομπέρτο Φερνάντες και 4ο τον Χαβιέ Ρόχας. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ισπανοί Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα και AVAR ο Γκιγέρμο Φερνάντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments