Πολιτική

Θεοδωρικάκος για Ουκρανία: Ομόθυμη καταδίκη για την ρωσική εισβολής

Θεοδωρικάκος για Ουκρανία: Ομόθυμη καταδίκη για την ρωσική εισβολής
Θεοδωρικάκος για Ουκρανία: Ομόθυμη καταδίκη από τους Έλληνες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σημείωσε σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος και τόνισε πως εχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας σε όλη τη χώρα.

Ομόθυμη καταδίκη από τους Έλληνες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σημείωσε σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος και τόνισε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας σε όλη τη χώρα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην  ΕΡΤ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις κρίσιμες παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα ασφαλείας που ληφθεί σ’ όλη τη χώρα. Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος: Ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι συγκλονισμένη

Πιστεύω ότι όλη η ανθρωπότητα είναι συγκλονισμένη από αυτό που παρακολουθούμε να συμβαίνει στην Ουκρανία. Η Ευρώπη είχε πολλές δεκαετίες να ζήσει πολεμική αναμέτρηση και μάλιστα τέτοιου είδους με απόλυτη εισβολή ενός κράτους σε ένα άλλο. Ο Ελληνισμός έχει ζήσει στο παρελθόν τέτοιου είδους καταστάσεις. Κανείς δεν ξεχνά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974. Η καταδίκη της Ρωσίας και της επίθεσής της στην Ουκρανία είναι ομόθυμη από τον Ελληνικό λαό και από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος: Η παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου δε μπορεί να γίνει δεκτή

“Η παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου δε μπορεί να γίνει δεκτή. Αυτό δε μπορεί να γίνει ανεκτό από κανέναν, γι’ αυτό υπάρχουν κυρώσεις και από τις ΗΠΑ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ταυτοχρόνως, η εισβολή στην Ουκρανία είναι και ένα μάθημα προς όλους μας. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σε μία γειτονιά ταραγμένη, όπως είναι η δική μας γειτονιά, οφείλουμε να παίρνουμε τα μέτρα μας, γιατί έχουμε έναν γείτονα, ο οποίος, δυστυχώς, όπως είδατε και τις τελευταίες μέρες συνεχίζει τις προκλήσεις, απίστευτη προπαγάνδα σε βάρος της χώρας. Θέλω, όμως, να σημειώσω ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή, είναι ισχυρή και από οικονομική άποψη και από πολιτική. Έχει αυξήσει τη δύναμη και την αξιοπιστία της στην Ευρώπη και στον κόσμο και ασφαλώς έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και στρατιωτικά μέσα από τις πρόσφατες επιλογές της κυβέρνησης, τόσο στον τομέα της αεροπορίας όσο και στο ναυτικό. Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ ισχυρή για να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να την απειλήσει στα σοβαρά. Αυτά ήθελα να τα υπογραμμίσω γιατί είναι θέματα, τα οποία προβληματίζουν όλους τους Έλληνες αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε σαφείς απαντήσεις” σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments