Πολιτισμός

Marina Raphael x Alex Riviere: Η συνεργασία που θα «ταράξει τα νερά» στον χώρο της μόδας

Marina Raphael x Alex Riviere: Η συνεργασία που θα «ταράξει τα νερά» στον χώρο της μόδας

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - GLOW.GR

Marina Raphael x Alex Riviere: Η τσάντα από την νέα κολεξιόνη είναι το most-wanted item αυτής της σεζόν

Η Marina Raphael και η cretive director, Alex Riviere, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν μια τσάντα που είναι η απόλυτη «σύντροφος» των κοσμοπολίτικων ονείρων σας. Δύο γυναίκες που βρίσκονται πάντα εν κινήσει οραματίστηκαν και οι δύο μια τσάντα που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη fashionista, μετατρέποντας αυτό το κομμάτι στο απόλυτο key-item της σεζόν. Ένα fashion collaboration που ήδη έχει καταφέρει να απασχολήσει τις λάτρεις του είδους!

The bag

Οι δύο δημιουργικές γυναίκες συνδέθηκαν μεταξύ τους με κοινό στόχο το πάθος τους για τη μόδα και λόγω της επιθυμίας τους να διαμορφώσουν design κομμάτια που στοχεύουν σε όλες οι πτυχές του lifestyle της μοντέρνας γυναίκας. Η τσάντα “Alex” είναι μια σοφιστικέ και chic ωδή στην πρακτικότητα. Το νέο αυτό κομμάτι ενσαρκώνει έναν εκλεπτυσμένο αλλά ξέφρενο τρόπος ζωής, που παράλληλα θα χαρίζει πρακτικότητα σε κάθε fashion lover, δίνοντάς την ευκαιρία να την επιλέγει για κάθε all day long εμφάνισή της.

Το δίδυμο φαντάστηκε μια γυναίκα τόσο μοντέρνα όσο και κομψή και δημιούργησε μια τσάντα αντάξιά της, με άψογη δεξιοτεχνία και μοντέρνο σχεδιασμό. Η τσάντα “Alex” βρίσκεται σε μια διατομή μεταξύ του κλασικού briefcase και της βασικής τσάντας με πτερύγια. Aπόλυτα χρηστική, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φορεθεί για κάθε περίσταση.

Εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς έχει τα πλούσια και βαθιά χρώματα της καραμέλας και του μαύρου. Μια τσάντα που μπορεί να απογειώσει κάθε εμφάνιση με μία μόλις κίνηση, τραβώντας όλα τα βλέμματα με τη συμπαγή της σιλουέτα. Κλείνει όμορφα με ένα απλό γωνιακό clip με χρυσή πόρπη. Τολμηρή αλλά ευέλικτη, μια τσάντα που δεν ακολουθεί εποχές, αλλά γίνεται σταθερή σύντροφος σε κάθε περιπέτεια.

Φωτογραφία – GLOW.GR

About designers

Η Marina Raphael, εμπνευσμένη από τις γυναίκες της οικογένειάς της, οραματίστρια και με επιρροή από μόνη της, ξεκίνησε το δικό της brand πολυτελών τσαντών το 2018 με στόχο τη δημιουργία αντικειμένων που ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Πριν τελειώσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο King’s College του Λονδίνου, η designer είχε ήδη καταφέρει να τραβήξει την προσοχή με το έργο της καθώς μετέφραζε πάθος για άψογη δεξιοτεχνία και αφοσίωση στο περιβάλλον, σε κομμάτια που αποπνέουν θαυμασμό. Με μια έμφυτη τάση στην κομψότητα, αεικίνητη και απίθανα δημιουργική, η Marina Raphael είναι ένα νεαρό κορίτσι με όραμα να κερδίσει τη θέση που της αξίζει ως designer και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει περίφημα.

Φωτογραφία – GLOW.GR

Οι δύο επιτυχημένες γυναίκες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, υπόσχονται να προσδώσουν σε κάθε bag collection μια νότα πολυτέλειας κι εκλεπτυσμένης πρακτικότητας, με την “Alex” να αποτελεί ήδη ένα most-wanted item!

Όσο για την Alex Riviere, είναι μια γυναίκα που ακολούθησε το πάθος της για τη βιομηχανία της μόδας και απομακρύνθηκε από την οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργώντας τη δική της εταιρία 360 υπηρεσιών με την επωνυμία Rivi Studio, η οποία προσφέρει creative direction, content production, design and digital marketing για brands, όπως Dior, La Bouche Rouge, Luisa Via Roma μεταξύ άλλων. Η επιτυχία του Rivi Studio και του δημιουργικού οράματος της Alex για τις αντίστοιχες μάρκες τους έχει εδραιώσει την πολύπλευρη επιχειρηματία, οδηγώντας στην κυκλοφορία του Alex Riviere Studio, μια resortwear σειρά που βασίζεται σε sustainable luxury beachwear.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments