Lifestyle

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η θρυλική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η θρυλική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο
Η θρυλική εμφάνιση της χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, η γνωστή δημοσιογράφος που το τελευταίο διάστημα μεταπήδησε από την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών στο “μάχιμο” ρεπορτάζ, αφήνοντας την ασφάλεια των τηλεοπτικών στούντιο…

Μία παρουσία που ομορφαίνει τον “τηλεοπτικό κόσμο”, αφού διαθέτει μία από τις πλέον ελκυστικές εμφανίσεις, οι οποίες ωστόσο δεν είναι ορατές άμεσα στο “μάτι” του τηλεθεατή…

Η δημοσιογράφος, αν και αποφεύγει τη μεγάλη έκθεση της προσωπικής ζωής της, εστιάζοντας κυρίως στα επαγγελματικά, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους θαυμαστές της…

Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα κάνει ακόμα και “πικάντινες” αναρτήσεις, όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, κάτι που μπορεί να είναι σπάνιο, ωστόσο όταν συμβαίνει είναι μοναδικό…

Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και αυτό της “ανοίγει τον δρόμο” για πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις, όταν οι περιστάσεις το …απαιτούν.

Όπως όταν εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό δαντελωτό μαύρο φόρεμα, που δεν … απαιτούσε εσώρουχο, ώστε να αναδεικνύει ένα υπέροχο κορμί και μία εντυπωσιακή ολόγυμνη πλάτη, κάνοντας πολλούς να “χαζέψουν” με την “άλλη προσωπικότητα” της μαχητικής δημοσιογράφου, αυτής του “καυτού” θηλυκού!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί:

«Ήμουν 17 χρονών όταν ο μπαμπάς μου “έφυγε” από καρκίνο. Είχαμε περάσει τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Ο θάνατος του μπαμπά μου μού άφησε μια αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα 4,5 χρόνια ψυχοθεραπεία, αλλά δεν το άντεξα και σταμάτησα.

Ο θάνατος του πατέρα μου με έδεσε πάρα πολύ με τη μητέρα μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να παντρευτώ, μπορεί να μη θελήσω και ποτέ. Όταν είμαι με τη μαμά μου θέλω να νιώθω και λίγο παιδί».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στη συνέχεια και για το bullying που έχει βιώσει στη δουλειά της: «Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό την κακή συμπεριφορά. Επειδή όμως έχω πάρα πολύ πείσμα έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου.

Όταν όμως είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μια κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο και να έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση πίστευα ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments