Trash

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία της που έγραψε ιστορία

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία της που έγραψε ιστορία
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία της που έγραψε ιστορία

Την Μπάγια Αντωνοπούλου την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά και τη μετέπειτα επεισοδιακή αποχώρησή της από πρωινή εκπομπή.

Από τότε έχει εξελιχθεί από κοριτσάκι σε μία πανέμορφη γυναίκα, που ξέρει να διεκδικεί τα «θέλω της» και να πατάει στα υπέροχα – θα συμπληρώσουμε – πόδια της και στις δικές της δυνάμεις.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν περνάει απαρατήρητη και οι εμφανίσεις της μόνο αδιάφορες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν είτε εντός, είτε εκτός πλατό. Άλλωστε διαθέτει το κορμί και τις τέλειες αναλογίες που μπορεί να στηρίξει την όποια στιλιστική επιλογή της.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζει φωτογραφίες, αρκετά τολμηρές, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα. Από τις πλέον χαρακτηριστικές η θρυλική φωτογραφία, από τις διακοπές της, όπου απελευθερωμένη από τα «επαγγελματικά πρέπει» προκαλεί εγκεφαλικά και κάνει πολλούς να δίνουν άλλο νόημα στο …καρπούζι!

Δείτε τη θρυλική εντελώς γυμνή φωτογραφία της

Λίγους μήνες μετά την επεισοδιακή  αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή είχε δηλώσει:

«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments