Πολιτική

Κόντρα Πλεύρη με την Πούλου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει τους νεκρούς της πανδημίας με της Ουκρανίας

Κόντρα Πλεύρη με την Πούλου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει τους νεκρούς της πανδημίας με της Ουκρανίας

Πηγή Φωτογραφίας: newsbeast.gr

Κόντρα Πλεύρη με την Πούλου: Τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνέκρινε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου στη Βουλή. Η σύγκριση αυτή προκάλεσε την έντονη και οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη.

Τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνέκρινε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου στη Βουλή. Η σύγκριση αυτή προκάλεσε την έντονη και οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη.

Αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, είπε η κ. Πούλου: «Μέσα σε έξι μήνες επί των ημερών σας θρηνούμε εκατόμβες νεκρών. Ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν έχουμε τόσα θύματα».

“Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματός σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα; Αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες; Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

“Θρηνούμε εκατόμβες νεκρών με την πανδημία που ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα”, ήταν η επίμαχη αναφορά της κας. Πούλου νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments