Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σημασία του “Ζ” που έχουν τα ρωσικά τανκς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σημασία του “Ζ” που έχουν τα ρωσικά τανκς
Πόλεμος στην Ουκρανία: Εδώ και αρκετές ημέρες ακούστηκαν διάφορες θεωρίες για το "Ζ" στα ρωσικά τανκς. Τελικά βρέθηκε η απάντηση.

Μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, με το μυστήριο σχετικά με το γράμμα “Ζ” που έχουν πάνω τα ρωσικά τεθωρακισμένα να παραμένει άλυτο. Φυσικά δημιουργήθηκαν πάρα πολλές θεωρίες για το γράμμα αυτό.

Κάποιες υποστήριζαν ότι είχαν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες του οχήματος και είναι έτοιμο να επιχειρήσει. Κάποιοι υποστήριζαν ότι υπήρχε στα ρωσικά άρματα για να ξεχωρίζουν από τα ουκρανικά και να μην υπάρξουν «φιλικά πυρά» από άλλες ρωσικές δυνάμεις.

Ιδού η λύση στο μυστήριο

Ο Ντέιβιντ Κίμε μάλιστα, πρώην στρατιωτικός που παρακολουθεί τον πόλεμο μετέφερε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει από Ρώσους παραστρατιωτικούς στις ρωσόφωνες περιοχές, το «Ζ» σήμαινε «Ζελένσκι». Τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι International Business Times, είχαν γράψει ότι το «Ζ» μπορεί να σημαίνει «σημείο χωρίς επιστροφή». Τελικά ούτε αυτό ισχύει.

Η λύση στο μυστήριο με το γράμμα «Ζ»

Την απάντηση στο μυστήριο για το γράμμα Ζ έδωσε τελικά δημοσίευμα της εφημερίδας Novosti. Σύμφωνα με την πηγή υπάρχουν πολλά γράμματα, που συμβολίζουν μονάδες των ρωσικων ενόπλων δυνάμεων. Το γράμμα Ζ φαίνεται να σημαίνει ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και το Ζ μέσα σε τετράγωνο, ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας από την Κριμαία. Ο υπόλοιπς κατάλογος γραμμάτων.

Ο: Ένοπλες δυνάμεις της Λευκορωσίας V: Ρωσικό πολεμικό ναυτικό Χ: Δυνάμεις που έρχονται από την Τσετσενία Α: Ειδικές δυνάμεις.

Για να ξεχωρίζουν οι Ρώσοι από τους Ουκρανούς στρατιώτες οι οποίοι φοράνε τις ίδιες στολές, χρησιμοποιούν περιβραχιόνια. Οι Ρώσοι φοράνε κόκκινα και οι Ουκρανοί κίτρινα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments