Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-1: Στον δρόμο για το 47ο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-1: Στον δρόμο για το 47ο πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός στον δρόμο για το 47ο πρωτάθλημα.

Με ένα εντυπωσιακό σε «ξέσπασμα» στο 2ο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τα τρία από τα πέντε αποψινά τέρματά του ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με το επιβλητικό 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν αντίσταση μονάχα για ένα 45άλεπτο από τους Αρκάδες, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεν δόθηκε πέναλτι στο 17ο λεπτό υπέρ του Αρκάδων σε σπρώξιμο του Βατσλίκ πάνω στον Μπενίτο, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να… χάνει το μυαλό της στο δεύτερο μέρος από τις διαμαρτυρίες για δεύτερο πέναλτι και να πληρώνει τις αδράνειες στην άμυνά της.

Αδράνειες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός που είχε για πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς μπήκε αλλαγή και το… ξεκλείδωσε.

Δύο τέρματα ο Μασούρας, από ένα οι Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες για τους Πειραιώτες, το γκολ της τιμής από τον Καρμόνα για τους Αρκάδες.

Στους 65 βαθμούς έφτασε ο Ολυμπιακός (που παίζει με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για φινάλε), παρέμεινε στους 35 ο Αστέρας που την τελευταία αγωνιστική ψάχνει νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για να κλειδώσει τα playoffs ή απώλειες βαθμών των ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέντρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46’ Σισέ), Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (61’ Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (73’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (35’ αναγκαστική αλλαγή, Ελ Αραμπί).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής, Μουνάφο (68’ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (80’ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς, Καπίγια (46’ Ρειέρα), Σίτο (58’ Λέο Τιλίκα), Μπενίτο (68’ Σονί).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments