Ελλάδα

Είδηση έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Είδηση έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδάκη
Γιώργος Παπαδάκης: Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί ο γιός του γνωστού παρουσιαστή, καθώς πρόκειται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Ακολουθώντας τον δρόμο του Γιώργου Παπαδάκη στην ελληνική τηλεόραση, ο γιος του Φοίβος αναμένεται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Ο νεαρός δημοσιογράφος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Με μεικτό περιεχόμενο infotainment, που θα αφορά σημαντικά κοινωνικά και άλλα θέματα της επικαιρότητας έως και σχολιασμό του «Survivor», η νέα εκπομπή θα δοκιμαστεί στη ζώνη 14:00 με 16:15.

Τι μέλλει γενέσθαι για τον Γιώργο Παπαδάκη

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης για δύο ακόμα χρόνια, μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1. Πρώτη έδωσε την είδηση η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα», δίνοντας τη νέα διάσταση της συνεργασίας του δημοσιογράφου και παρουσιαστή με το κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά με τις ειδήσεις κάθε πρωί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η αλλαγή -ο «αστερίσκος» που λέγαμε- θα γίνει φανερή την δεύτερη σεζόν, 2023-2024, οπότε ο παρουσιαστής αλλάζει καθήκοντα και παίρνει θέση πίσω από τις κάμερες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments