Ελλάδα

Πάτρα θάνατος τριων παιδιών: Δεν κατέγραψε επεισόδιο το εγκεφαλογράφημα της Τζωρτζίνας λέει γιατρός της

Πάτρα θάνατος τριων παιδιών: Δεν κατέγραψε επεισόδιο το εγκεφαλογράφημα της Τζωρτζίνας λέει γιατρός της
Όλες τις εξετάσεις της ήταν καθαρές, τα αντιεπιληπτικά φάρμακα φαινόταν να μην λειτουργούν και οι γιατροί να χαρακτηρίζουν τα επεισόδια σπασμών που περιέγραφε η μητέρα, περίεργα, ανεξήγητα και αιφνίδια

Καθηλωτικές είναι οι μαρτυρίες των γιατρών για τα μυστηριώδη επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου της Πάτρας, λίγες ημέρες πριν πεθάνει στο Παίδων «Αγλαία Κυραικού». Πρόκειται για το ένα από τα τρία παιδιά που χάθηκαν κάτω από “περίεργες” όπως τις χαρακτηρίζουν οι γιατροί συνθήκες μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Το MEGA φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την κλινική εικόνα της 9χρόνης, με όλες τις εξετάσεις της να είναι καθαρές, τα αντιεπιληπτικά φάρμακα να μην λειτουργούν και τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα επεισόδια σπασμών που περιέγραφε η μητέρα, περίεργα, ανεξήγητα και αιφνίδια, με κανέναν γιατρό ή νοσηλευτή να είναι ποτέ αυτόπτης μάρτυρας κατά την έναρξή τους.

Θα δικαιούτο αυτό το παιδί να έχει προβλήματα, όμως είναι αρκετά περίεργο ότι τα εμφάνισε αιφνιδίως, μετά από μήνες που ήταν στο σπίτι και δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως έχω πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα και όπως έχει πει και η ίδια στις συνεντεύξεις της. Ξαφνικά μπαίνοντας στο νοσοκομείο αρχίζει να κάνει τέτοιου είδους επεισόδια τα οποία δεν σταμάτησαν με τα αντιεπιληπτικά φάρμακα. Αυτό είναι περίεργο. Όπως είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτά τα επεισόδια δεν καταγράφηκαν ποτέ στη ΜΕΘ Παίδων» είπε στο MEGA η γιατρός της Τζωρτζίνας.

Ακόμα και το 24ωρο εγκεφαλογράφημα που έγινε λίγες μέρες πριν το κοριτσάκι καταλήξει, δεν κατέγραψε κανένα επεισόδιο σπασμών, όπως μαρτυρούν οι γιατροί.

«Η 24ωρη καταγραφή με εγκεφαλογράφημα που έγινε στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε ίσως να μας δείξει που οφείλονται αυτά τα επεισόδια, αν είναι επεισόδια σπασμών και το τι συνέβαινε. Από όσο ξέρω το εγκεφαλογράφημα, δεν ανέδειξε επεισόδια σπασμών».

Η Τζωρτζίνα παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο σπασμών 15 ημέρες μετά τον θάνατο της Ιρίδας. Στις 4 Απρίλιου του 2021, έκανε την πρώτη εισαγωγή στο νοσοκομείο και παρά την συνεχή παρακολουθήσει των γιατρών από 4 νοσοκομεία για 9 μήνες, κανείς ποτέ δεν κατάφερε να προσδιορίσει τι προκαλούσε τα προβλήματα στην υγεία της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments