Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Φανέλα προπόνησης πουλήθηκε για ποσό μαμούθ

Κόμπι Μπράιαντ: Φανέλα προπόνησης πουλήθηκε για ποσό μαμούθ
Κόμπι Μπράιαντ: Για ποσό μαμούθ πουλήθηκε η φανέλα προπόνησης του Μπράιαντ απέναντι στους Ράπτορς, που κατάφερε να βάλει 81 πόντους.

Ένας από τους θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Κόμπι Μπράιαντ έγραψε ιστορία με τους 81 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.  Ο Ντέιβιντ Κόλερ, οπαδός των Λος Άντζελες Λέικερς και συλλέκτης αντικειμένων των “λιμνανθρώπων” έδωσε ένα σημαντικό ποσό για να πάρει μια ιστορική φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ.

Η φανέλα προπόνησης του Κόμπι Μπράιαντ από το εμβληματικό παιχνίδι των 81 πόντων του (το 2006) πουλήθηκε σε δημοπρασία για ένα τεράστιο ποσό των 277.000 δολαρίων. Η συγκεκριμένη φανέλα είναι το μοναδικό αντικείμενο που κυκλοφορούσε στην αγορά από το παιχνίδι απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς και την κορυφαία επίδοση του “Black mamba”.

Η ανάρτηση για την φανέλα

Όπως επισημαίνεται από το TMZ, η ίδια προπονητική φανέλα χρησιμοποιήθηκε άλλες έξι φορές από τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο Ντέιβιντ Κόλερ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αντικειμένων που σχετίζονται με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments