Αθλητισμός

Κρίστενσεν: Υπογράφει συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα

Κρίστενσεν: Υπογράφει συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα
Κρίστενσεν: Ο Δανός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο αποχωρώντας από την Τσέλσι.

Ο Αντρέας Κρίστενσεν τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.  Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως στο πρόσωπο του Αντρέας Κρίστενσεν βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στα μετόπισθεν για τα επόμενα χρόνια.

Οι μπλαουγκράνα το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει σε επαφές με τον 25χρονο Δανό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ώστε ο Αντρέας Κρίστενσεν να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Εντός της εβδομάδας υπογράφει το συμβόλαιο

Μάλιστα εντός της εβδομάδας ο Δανός αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ετήσιες αποδοχές του Κρίστενσεν θα αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Αντρέας Κρίστενσεν κατέγραψε 153 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ από το 2015 που αγωνίζεται έως και σήμερα.

Λίγα λόγια για τον Κρίστενσεν

O Αντρέας Κρίστενσεν είναι Δανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τσέλσι και στην Εθνική Δανίας στη θέση του αμυντικού. Σε ηλικία 8 ετών εντάχθηκε στην Μπρόντμπυ και το 2012 ξεκίνησε να παίζει στην ομάδα νέων της Τσέλσι. Το 2013 έγινε μέλος της ομάδας των ανδρών του αγγλικού συλλόγου, ενώ από το 2015 ως το 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκλάντμπαχ. Επέστρεψε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017 και έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στις 20 Αυγούστου, στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Τότεναμ.

Στην Εθνική Δανίας παίζει από το 2015 και σημείωσε το πρώτο του γκολ στις 14 Νοεμβρίου 2017, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ιρλανδία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Στη συνέχεια, επελέγη στο ρόστερ της ομάδας στο Μουντιάλ 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments