Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για Ζαχάροβα: Η ηγεσία της Ρωσίας καταδικάζει τη χώρα της σε διεθνή απομόνωση

ΚΙΝΑΛ για Ζαχάροβα: Η ηγεσία της Ρωσίας καταδικάζει τη χώρα της σε διεθνή απομόνωση
ΚΙΝΑΛ για Ζαχάροβα: Την ανακοίνωση της εκπροσώπου του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής.

Την ανακοίνωση της εκπροσώπου του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής. «Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας» αναφέρει η ανακοίνωσή.

Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «βάρβαρη και παράνομη» και δηλώνει πως η Ελλάδα την καταδικάζει, καθώς «στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου».

«Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας.

»Η Ελλάδα καταδικάζει τη βάρβαρη και παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια».

Επίθεση της Ζαχάροβα στην Ελλάδα

Επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπολύει η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, κατηγορώντας τη χώρα μας για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία, πιάνοντας το νήμα των προηγούμενων αναλόγου ύφους και περιεχομένου αναρτήσεων της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook  Μαρία Ζαχάροβα, αναφέρει μεταξύ άλλων πως εξαπολύθηκε στην Ελλάδα μία άνευ προηγουμένη εκστρατεία δυσφήμισης της πολιτικής της Ρωσίας, κάνοντας μάλιστα λόγο για ανώτατους αξιωματούχους της Αθήνας που υποκριτικά μιλούν για “απρόκλητη επίθεση” εναντίον της Ουκρανίας, για πρώτη φορά από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, “μαζική εισβολή”, κ.α.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments