Αθλητισμός

Ιτούδης: Αντιδράσεις από την απόφαση του να παραμείνει στην Ρωσία

Ιτούδης: Αντιδράσεις από την απόφαση του να παραμείνει στην Ρωσία
Ιτούδης: Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για την απόφαση του να παραμείνει στην Ρωσία και να προπονεί την ομάδα στο εθνικό πρωτάθλημα.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να παραμείνει στην Ρωσία παρά την εισβολή στην Ουκρανία. Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη η Euroleague αποφάσισε να διαγράψει όλα τα φετινά αποτελέσματα των ρωσικών ομάδων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης, Ουνίξ Καζάν) στο δρόμο προς το Final Four του Βελιγραδίου, στα πλαίσια των κυρώσεων που επιβάλουν κυβερνήσεις, στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Έλληνας προπονητής της «ομάδας του στρατού», Δημήτρης Ιτούδης, παραμένει στο τιμόνι της ΤΣΣΚΑ ενώ έχουν αποχωρήσει όλοι σχεδόν οι ξένοι παίκτες της. Η απόφαση του Ιτούδη να μην φύγει από τη Ρωσία και να συνεχίσει να προπονεί την «αρκούδα» έστω στο εθνικό πρωτάθλημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις που εκδηλώνονται με αιχμηρά εναντίον του σχόλια στο λογαριασμό του στο Instagram.

Οι αντιδράσεις

Εδώ και μια τουλάχιστον εβδομάδα Έλληνες και ξένοι followers του Δημητρη Ιτούδη εκφράζουν ανοιχτά την απογοήτευση τους και τον παροτρύνουν να φύγει από τη Ρωσία το συντομότερο. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα οι υπόλοιπες ομάδες της Euroleague αποφάσισαν να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των ρωσικών ομάδων, ενώ είχαν τεθεί εκτός μέχρι νεοτέρας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι 13 ομάδες μέτοχοι ψήφισαν για την έκβαση της φετινής σεζόν έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και αποφάσισαν να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των Ρώσων και να μην δημιουργηθεί η νέα βαθμολογία με ποσόστωση, αλλά να κριθεί σαν να υπήρχε από την αρχή πρωτάθλημα 28 αγώνων. Με 15 ομάδες δηλαδή.

Δεν έγινε τηλεδιάσκεψη, αλλά έστειλε το κάθε κλαμπ την ψήφο του. Από αυτήν την εξέλιξη αλλάζει προφανώς και η βαθμολογία των «αιώνιων», με τον Ολυμπιακό να βγαίνει κερδισμένος, ο οποίος από το 16-9, πάει στο 15-7. Από τις πλέον κερδισμένες ομάδες είναι η Μακάμπι, η οποία πάει στο 11-10 από το 12-13.

Αιχμηρά σχόλια στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments