Ελλάδα

Πάτρα: Άλλαξε δικηγόρο η μητέρα των τριών παιδιών

Πάτρα: Άλλαξε δικηγόρο η μητέρα των τριών παιδιών
"Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας", αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Λύτρα.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα. “Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος επισημαίνει ότι: «Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας».

Aιτία για να αποχωρήσει από την υπεράσπιση της οικογένειας ο Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου, στάθηκαν οι τηλεδίκες και η υπερέκθεση της οικογένειας στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, o κ. Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα. Η συνεχής διαρροή στοιχείων η οποία εντάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε τριβές σύμφωνα με το thebest.gr, καθώς κυκλοφορούσαν συνεχώς στα ΜΜΕ στοιχεία και από την πλευρά της οικογένειας τα οποία αποτελούσαν βασικά στοιχεία της δικογραφίας και τα οποία στη συνέχεια οδηγούσαν σε στρεβλώσεις και παρανοήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments