Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1047: Η Λεμάν κατηγορεί την Αλέβ και χαίρεται που την έδιωξε από το σπίτι

Ελίφ – Επεισόδιο 1047: Η Λεμάν κατηγορεί την Αλέβ και χαίρεται που την έδιωξε από το σπίτι
Ελίφ – Επεισόδιο 1047: Η Αλέβ περιφέρεται δυστυχισμένη στους δρόμους και ένας τύπος την παρενοχλεί. Τρομαγμένη φεύγει αφήνοντας πίσω τη βαλίτσα της.

Η Κιγιμέτ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στο δείπνο όταν λέει χαριτωμένες ιστορίες από την παιδική τους ηλικία με τη Ματσιντέ. Κερδίζει τις καρδιές όλων και η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι κανείς δεν βλέπει τον αληθινό της χαρακτήρα και θυμώνει για αυτό. Η Λεμάν κατηγορεί την Αλέβ για όσα πήγαν στραβά και χαίρεται που την έδιωξε από το σπίτι της. Ο Μαχίρ λαμβάνει από το νοσοκομείο μια ειδοποίηση για την επανεξέταση της Ελίφ, μετά το ατύχημα που είχε. Ο Μαχίρ ειδοποιεί τη Μελέκ και την πείθει να τις συνοδέψει εκείνος στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Ελίφ – Επεισόδιο 1047

Η Αλέβ περιφέρεται δυστυχισμένη στους δρόμους και ένας τύπος την παρενοχλεί. Τρομαγμένη φεύγει αφήνοντας πίσω τη βαλίτσα της. Την επόμενη μέρα ο Μαχίρ πηγαίνει την Ελίφ και τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ θέλει να περιμένει για να πάρει και τα αποτελέσματα από την ανάλυση των φαρμάκων της Ματσιντέ. Η Ζουλιντέ συναντάει τυχαία την Αλέβ στο δρόμο και αποφασίζει να τη φιλοξενήσει μέχρι να βρει κάπου να μείνει. Ο Μαχίρ ενημερώνει την Κιγιμέτ για τις αναλύσεις των φαρμάκων και η Κιγιμέτ καταφέρνει να δωροδοκήσει τον υπεύθυνο του εργαστηρίου και να αλλάξει την αληθινή ανάλυση με μία ψεύτικη. Η Μελέκ λαμβάνει την ανάλυση αλλά εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά και αμφιβολίες…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments