Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει με Κλάεσον και Καμπελά

Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει με Κλάεσον και Καμπελά
Ολυμπιακός: Ο Καμπελά, αλλά και ο Βίκτορ Κλάεσον που αποχώρησαν από την Κρασνοντάρ λόγω τη εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία φέρονται να είναι οι επόμενες μεταγραφές στην ομάδα του Πειραιά.

Ελεύθεροι έμειναν οι Καμπέλα και Κλάεσον από την Κρασοντάρ, αφού η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει φέρει τα πάνω… κάτω και ποδοσφαιρικά. Οι δύο παίκτες έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν, είτε μέχρι τις 7 Απριλίου είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κλάεσον είναι διεθνής Σουηδός 30 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ. Με τη Κράσνονταρ – που πήγε από την Έλφσμποργκ – έχει φέτος 20 ματς με 3 ασίστ και 2 γκολ.

Από εκεί και πέρα πιο βατή (λόγω της παρουσίας του Καρεμπέ) θεωρείται η περίπτωση του Ρεμί Καμπελά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση ώστε να γίνουν οι επαφές, αφού κατά βτ’ άλλα για τον παίκτη ενδιαφέρονται τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Σετν ετιέν.

Ο 32χρονος διεθνής Γάλλος είναι κυρίως δεκάρι και έχει παίξει και στην Αγγλία με τη Νιουκάστλ εκτός από τη Γαλλία όπου ξεκίνησε από τη U19 της Γκαζελέκ Αζαξιό. Φέτος έχει 18 ματς με 4 γκολ και 7 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments