Αθλητισμός

Υπουργός Ηνωμένου Βασιλείου: “Οι πιθανοί αγοραστές της Τσέλσι να μιλήσουν με την κυβέρνηση”

Υπουργός Ηνωμένου Βασιλείου: “Οι πιθανοί αγοραστές της Τσέλσι να μιλήσουν με την κυβέρνηση”
Ο υπουργός ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Κρις Φίλιπ, σχολίασε ποια κίνηση πρέπει να κάνει ένας πιθανός αγοραστής της Τσέλσι, ώστε να προχωρήσει η πώληση.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται μεταξύ των επτά Ρώσων ολιγαρχών, στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις από τη Βρετανική Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πώληση της Τσέλσι να μπαίνει στον “πάγο”.

Μετά τις κυρώσεις η Τσέλσι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μάλιστα απειλείται η βιωσιμότητα των μπλε. Το Τμήμα Ψηφιακού κόσμου, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της χώρας εξέδωσε δική του ανακοίνωση, στην οποία αποσαφηνίζει τι ισχύει με τη διαδικασία πώλησης των Λονδρέζων.

Ο υπουργός ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Κρις Φίλιπ, ερωτηθείς για το γεγονός στο Sky News, τόνισε πως ο πιθανός αγοραστής θα πρέπει να συζητήσει με την κυβέρνηση της χώρας, ώστε να ενημερωθεί για τους όρους της αγοροπωλησίας.

Τι λέει χαρακτηριστικά

“Όπως είναι γραμμένοι οι όροι της άδειας σήμερα, μία πώληση δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο, εάν προκύψει ένας αγοραστής, θα είναι ανοιχτό να προσεγγίσει την κυβέρνηση και να ρωτήσει για τους όρους που θα επιτρέψουν να προχωρήσει μία τέτοια πώληση” ανέφερε συγκεκριμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments