Αθλητισμός

Τσέλσι: Τάσεις φυγής από τους πρωταθλητές Ευρώπης

Τσέλσι: Τάσεις φυγής από τους πρωταθλητές Ευρώπης
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Τσέλσι μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του ιδιοκτήτη της ομάδας Ρώσου Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Δημοσίευμα της αγγλικής “Telegraph» θέλει τους παίκτες  Τσέλσι να προετοιμάζονται ώστε να βρουν τρόπο να λύσουν τα συμβόλαια τους σε περίπτωση που το κλαμπ οδηγηθεί σε πτώχευση.

H λέξη αβεβαιότητα είναι η ιδανική για να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην Τσέλσι. Μετά τις κυρώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στον ισχυρό άνδρα των «Μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς ακολούθησε το προσωρινό «πάγωμα» των λογαριασμών των Λονδρέζων από τη Barclays και πλέον το ενδεχόμενο ενός οικονομικού κραχ φαντάζει πιθανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph» οι παίκτες της Τσέλσι εξετάζουν ήδη με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους τους, τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες. Φυσικά την υπόθεση παρακολουθούν στενά και ομάδες που ενδεχομένως θα έχουν κέρδος από αυτή την κατάσταση.

Οι μηνιαίοι μισθοί αγγίζουν τα 28 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι δυνατό να καλυφθούν από τα ταμειακά αποθέματα της εταιρείας. Σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους των παικτών θα πρέπει να μείνουν δύο μήνες απλήρωτοι για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ελευθέρας τους. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολη μια δανειακή σύμβαση, που θα έλυνε προσωρινά τα προβλήματα, λόγω της αναστολής των λογαριασμών του λονδρέζικου συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments