Αθλητισμός

Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με το “δεξί” στην πρεμιέρα των play offs

Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με το “δεξί” στην πρεμιέρα των play offs

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του στα play offs της Superleague, νικώντας τον Άρη, θέτοντας γερά τις βάσεις για τον τίτλο

Δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη με 2-1, στην πρεμιέρα των play offs, πλησιάζοντας ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ελ Αραμπί να αστοχεί σε πέναλτι, αλλά ο Σισέ στις καθυστερήσεις πέτυχε το 1-0. Ο Άρης αντέδρασε και στο 61’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Εντιαγέ. Στο 84’ ο Oλυμπιακός κέρδισε νέο πέναλτι και ο Ελ Αραμπί αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έγραψε το 2-1 που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ο Σισέ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού στο καθοριστικό σημείο του πρώτου μέρους έκανε το 1-0, ενώ στο 85′ κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Λαλά (81′ Βρουσάι), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (63′ Μ. Καμαρά), Καρβάλιο (63′ Βαλμπουενά), Μασούρας (46′ Α. Καμαρά), Ροντρίγκες (64′ Τικίνιο), Αραμπί.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Γκάνεα (76′ Λούμορ), Σάσα, Ματίγια, Ντιαγέ, Γκάμα (69′ Πάλμα), Ιτούρμπε (69′ Χαΐροβιτς), Καμαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments