Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1: Ανοιχτή η “υπόθεση Ευρώπη”

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1: Ανοιχτή η “υπόθεση Ευρώπη”
Η ισοπαλία στο ντέρμπι Παναθηναϊκού ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των play offs αφήνει ανοιχτή την υπόθεση της Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague και η διαφορά τους στη βαθμολογία παρέμεινε στο +4 υπέρ της Ένωσης.

Με το αποτέλεσμα αυτό, όλα μένουν ανοιχτά στην υπόθεση Ευρώπη. Καθώς ο μεν Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στο -4 από την τρίτη θέση, αλλά μείωσε τη διαφορά του από τον τέταρτο Άρη στους δύο πόντους και με νίκη την επόμενη αγωνιστική τον «καβαλάει» στην βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν από το 4ο λεπτό. Ωστόσο, τα προβλήματα που είχαν πριν το ματς αλλά κι εκείνα που… προέκυψαν στην διάρκειά του, δεν τους επέτρεψαν να έχουν την γνωστή εντός έδρας κυριαρχική τους εικόνα, παρότι βελτιώθηκαν μετά τις αλλαγές στην επανάληψη.

Αντιθέτως η «Ένωση» κατάφερε να ισοφαρίσει με το πέναλτι που κέρδισε ο Αραούχο και μετέτρεψε σε γκολ ο -κορυφαίος σήμερα- Άμραμπατ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ τόσο νωρίτερα όσο και αργότερα έφτιαξε κι άλλες φάσεις για να σκοράρει ξανά. Ούσα καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδκλά στο διάστημα 15′-60′.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (59′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (59′ Μαουρίσιο), Αϊτόρ (90’+2′ Βιτάλ), Γκατσίνοβιτς (46′ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος, Καρλίτος (59′ Βιγιαφάνιες).

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Πούγγουρας.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (88′ Λε Ταλέκ), Χατζησαφί, Άμραμπατ (79′ Γκαρσία), Μάνταλος (76′ Γέβτιτς), Τσούμπερ (88′ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

Δείτε βίντεο με τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments