Αθλητισμός

Πρεμιέρα των πλέι-οφ με ντέρμπι στη “Λεωφόρο”

Πρεμιέρα των πλέι-οφ με ντέρμπι στη “Λεωφόρο”
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» στην πρεμιέρα των πλέι – οφ  της Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός μία εβδομάδα μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει τον Αρη στο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Η αυλαία των πλέι- οφ playoffs της Σούπερ Λίγκα ανοίγει σήμερα, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επαναλάβουν την τελευταία τους επιτυχία (3-0) κόντρα στην αντίπαλό τους και να «πιάσουν» τον Αρη στη 4η θέση, αν οι Θεσσαλονικείς ηττηθούν στο Φάληρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωαννίδη, Βέλεθ και τον Χατζηθεοδωρίδη που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Σένκεφελντ.

Στην ΑΕΚ σκέφτονται μόνο το τρίποντο που θα δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην πρώτη τριάδα και στο δρόμο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, μετά από ένα μήνα απουσίας ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ντάμιαν Σιμάνσκι και Όγκνιεν Βράνιες αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ ο οποίος ήρθε την Παρασκευή από το Κίεβο με τη σύζυγό του και το μωράκι τους που γεννήθηκε εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Ονιεκούρου για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, περιμένει τον Αρη, μια εβδομάδα μετά την ήττα του στο «Βικελίδης» (1-2) και στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, με τον «αέρα» της ευρωπαϊκής του νίκης (1-0 τη Γάνδη) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου πήγε στη Θεσσαλονίκη με 17 παίχτες και χωρίς τον προπονητή της Ηρακλή Μεταξά που παραμένει κλινήρης.

Το πρόγραμμα:

19:00 : Ολυμπιακός – Άρης

19:30 : Παναθηναϊκός -ΑΕΚ

21:30 : ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:

1. Ολυμπιακός        65 2. ΠΑΟΚ                 53 3. ΑΕΚ                     46 4. Αρης                    45 5. Παναθηναϊκός  42 6. ΠΑΣ Γιάννινα   40

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments