Lifestyle

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν «1 εκατομμύριο λίρες» στην Ουκρανία

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν «1 εκατομμύριο λίρες» στην Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: BILD.de - ABC News - Walt Disney

Πολλές διασημότητες δωρίζουν μέρος από τον τεράστιο πλούτο τους για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη, καθώς η βάναυση ρωσική εισβολή κοντεύει δύο εβδομάδες. 

Καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε τις φρικιαστικές εικόνες από την Ουκρανία, οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε – είτε πρόκειται για δωρεά ειδών που χρειάζονται οι πρόσφυγες, διαμαρτυρόμενοι για την αιματοχυσία ή παροτρύνοντας την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να διορθώσει τη σκοτεινή προσέγγισή της για τον αριθμό των προσφύγων που θα δεχτούν. Πολλές διασημότητες δωρίζουν επίσης μέρος από τον τεράστιο πλούτο τους για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη, καθώς η βάναυση ρωσική εισβολή κοντεύει δύο εβδομάδες.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι δύο από τους τελευταίους που δώρισαν – 1.000.000 £ απαντώντας στην έκκληση έκτακτης ανάγκης της UNICEF στην Ουκρανία. Ο Ντέιβιντ μοιράστηκε τον λόγο που επιχείρησε κάτι τέτοιο στο δικό του Instagram, λέγοντας στους 71,3 εκατομμύρια ακολούθους του: «Η Βικτώρια και εγώ κάναμε μια δωρεά εκ μέρους της οικογένειάς μας για να ξεκινήσουμε την έκκληση. Θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες εάν ήσασταν μαζί μας για να βοηθήσετε τη Unicef ​​να υποστηρίξει αυτά τα αθώα παιδιά. Δώστε ό,τι μπορείτε σήμερα.»

Ποιοι άλλοι έκαναν δωρεές

Συμμετέχουν στη λίστα με τις δωρεές η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, οι οποίοι δεσμεύτηκαν προηγουμένως να ταιριάξουν με δωρεές – έως και 1 εκατομμύριο δολάρια – και τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher, οι οποίοι έχουν επίσης οργανώσει έναν έρανο. Οι τελευταίοι έχουν ήδη συγκεντρώσει 18.166.500 $ για την Ουκρανία, από μια σελίδα GoFundMe που δημιούργησαν την περασμένη εβδομάδα. «Σήμερα, είμαι περήφανος Ουκρανός», έγραψε ο Κούνις στον έρανο. “Ενώ η οικογένειά μου ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1991, γεννήθηκα στο Chernivtsi της Ουκρανίας, το 1983. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι και γενναίοι άνθρωποι που αξίζουν τη βοήθειά μας την ώρα που έχουν ανάγκη.”

Το supermodel Gigi Hadid έχει επίσης δεσμευτεί να δωρίσει τα κέρδη από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στην πασαρέλα στην κρίση. Και η ηθοποιός Lee Young-ae δώρισε περίπου 80.000 δολάρια, για τα οποία την ευχαρίστησε ο υποψήφιος πρέσβης της Ουκρανίας στη Σεούλ, Dmytro Ponomarenko, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα  θα «μεταφερθούν για τις  ανάγκες των θυμάτων της ρωσικής επιθετικότητας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments