Διεθνή

Μακρόν: Κουρασμένος, αξύριστος και με φούτερ στο Μέγαρο των Ηλισίων

Μακρόν: Κουρασμένος, αξύριστος και με φούτερ στο Μέγαρο των Ηλισίων

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της γαλλικής προεδρίας

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, έχει επιδοθεί σε έναν διπλωματικό αγώνα δρόμου για να τερματιστεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και αποτελεί ίσως τον μοναδικό Ευρωπαίο ηγέτη με τον οποίο έχει μιλήσει τις περισσότερες φορές ο Ρώσος πρόεδρος.

Όπως είχε αναφέρει το Politico προ ημερών, οι δύο ηγέτες μίλησαν 11 φορές τον τελευταίο μήνα –σε μία περίπτωση δύο φορές την ίδια ημέρα- και σε αντίθεση με την παράδοση, το Ελιζέ περιέγραψε λεπτομερώς τις κλήσεις τους.

Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες Μακρόν και Σολτς συνομίλησαν με τον Πούτιν, αξιώνοντας «από τη Ρωσία μια άμεση κατάπαυση του πυρός».

Μια μικρή ματιά… μέσα από τις κλειδαρότρυπές και πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μεγάρου των Ηλισίων, χαρίζει η επίσημη φωτογράφος του γάλλου προέδρου, η οποία μέσα από τα κλικ της αφηγείται παρασκήνια των συζητήσεων.

Η Soazig de La Moissonnière ήταν παρούσα σε σημαντικές επικοινωνίες του Εμανουέλ Μακρόν, το τελευταίο διάστημα, και μέσα από τον φακό της κατέγραψε στιγμές του Γάλλου προέδρου.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της γαλλικής προεδρίας δείχνουν τον ένοικο των Ηλυσίων να είναι στοχοπροσηλωμένος στον πόλεμο της Ουκρανίας, στον απόηχο-μάλιστα- των συνομιλιών που έχει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Δείτε τον Γάλλο πρόεδρο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments