Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διακοπή των “δύσκολων” συνομιλιών – Σαν καρέ από ταινία αποκάλυψης το Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διακοπή των “δύσκολων” συνομιλιών – Σαν καρέ από ταινία αποκάλυψης το Κίεβο
Την Τρίτη θα συνεχιστεί ο 4ο γύρος των συνομιλιών Ρωσίας Ουκρανίας που διεκόπη "λόγω τεχνικών" δυσκολιών - Εικόνες αποκάλυψης στο Κίεβο

Διακόπηκαν για “τεχνικούς λόγους” όπως επισήμως ανακοινώθηκε οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας που ξεκίνησαν μέσω τηλεδιάσκεψης , όπως ανακοίνωσε ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Μιχαήλο Ποντόλιακ στο Twitter, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνιστεί αν υπήρξε πρόοδος.

Ο Αλεξέι Ρεζνίκοφ σχολιάζει στο twitter ότι το Κίεβο, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, μοιάζει με σκηνικό από ταινία της Αποκάλυψης. Στη συνέχεια εξαπολύει επίθεση στη Ρωσία τονίζοντας πως αυτό που φέρνει η Μόσχα είναι ο θάνατος των πολιτών, η καταστροφή των πόλεων, της Δημοκρατίας, των δικαιωμάτων, της ελευθερίας. Και προσθέτει «δεν είναι Σλάβοι. Είναι Ορκ (από την ταινία Αρχοντας των Δαχτυλιδιών). Αλλά εμείς θα νικήσουμε».

ΕΕ: 500 εκατομμύρια ευρώ ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία συνομίλησε με τον πρόεδρο Ζελένσκι, ενημερώνοντας τον για το 4ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, η ΕΕ προσφέρει 500 εκατομμύρια ευρώ ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία και 1,2 δισ, ως μακροοικονομική ενίσχυση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments