Αθλητισμός

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Λουίς Σουάρες

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Λουίς Σουάρες
Η Άστον Βίλα φαίνεται πως θέλει να εντυπωσιάσει και στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Μετά την απόκτηση τον Ιανουάριο των Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα και του Λούκας Ντίνιε από την ‘Εβερτον, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επιμένει και θέλει να πάρει στο «Βίλα Παρκ» τον Λουίς Σουάρες.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο 34χρονος Ουρουγουανός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγο Σιμεόνε για την Ατλέτικο Μαδρίτης και σκέφτεται το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ως συμπαίκτης του Τζέραρντ.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ η ομάδα του Μπέρμιγχαμ του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 16 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Σουάρεζ

Ο Λουίς Αλμπέρτο Σουάρες Ντίας (Luis Alberto Suárez Díaz) , γνωστός ως Λουίς Σουάρες, (γεννήθηκε 24 Ιανουαρίου 1987) είναι Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Εθνική Ουρουγουάης. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της εποχής του έχοντας ξεπεράσει τα 500 τέρματα σε επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Διαθέτει πολλές ικανότητες, όπως τεχνική, ντρίμπλα και τελείωμα των φάσεων.

Όταν ήταν μικρός, έφυγε από το Σάλτο της Ουρουγουάης μαζί με την οικογένεια του και πήγαν στο Μοντεβιδέο στην ομάδα της Νασιονάλ, από όπου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2005. Το 2006 πήγε στην Ολλανδία παίζοντας για την ομάδα της Χρόνιγκεν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στον ΑΦΚ Άγιαξ. Την περίοδο 2008-2009 ψηφίστηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς και την επόμενη χρονιά με 35 γκολ σε 33 εμφανίσεις βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας. Επίσης εκείνη την χρονιά αναδείχθηκε και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments