Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει νίκη – «κλειδί» για την τετράδα

Ολυμπιακός: Θέλει νίκη – «κλειδί» για την τετράδα

Πηγή Φωτογραφίας: basketblog

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00), σε εξ αναβολής αγώνα της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague, ψάχνοντας για μία νίκη που θα του επιτρέψει , σε μεγάλο βαθμό. Να «κλειδώσει» μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία ακόμα πρόκληση. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις στο Κάουνας σ΄ ένα αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι για την εξασφάλιση πλεονεκτήματος στα πλέι – οφ της διοργάνωσης.

Προερχόμενοι από την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα, οι Πειραιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που μπορεί να βρίσκεται ουρά της βαθμολογίας, αλλά έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την προ ημερών νίκη της επί της Μπαρτσελόνα, σε ένα γήπεδο που «λύγισε» και την Ρεάλ πριν από μερικές εβδομάδες.

Τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα εμφανιστεί πλήρης.

Η Ζάλγκιρις από την πλευράς της δεν θα έχει τον τραυματία Μάντας Καλνιέτις, αλλά θα επανέλθει ο Τάιλερ Καβανό.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία η Ζάλγκιρις έχει εξελιχθεί στον… κακό δαίμονα του Ολυμπιακού, κυρίως στις συναντήσεις που έχουν γίνει στην έδρα της.

Το αήττητο σερί των Λιθουανών ανέρχεται στα έξι ματς, μετρώντας μόνο νίκες όταν υποδέχονται τους Πειραιώτες, από τη σεζόν 2017-18! Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν για τελευταία φορά στο Κάουνας την περίοδο 2016-17 (15 Δεκεμβρίου 2016) με 88-75.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments