Αθλητισμός

Σάκκαρη: Με τη Ριμπακίνα “κυνηγάει” πρόκριση και θέση στην πεντάδα

Σάκκαρη: Με τη Ριμπακίνα “κυνηγάει” πρόκριση και θέση στην πεντάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Goalzz

Η Έλενα Ριμπάκινα θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στην προημιτελική φάση του "Indian Wells". Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέχει μια νίκη από την αναρρίχηση της, κατά μία θέση (Νο 5) στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.

Την αντίπαλό της στα προημιτελικά του τουρνουά “Indian Wells” που γίνεται στην Καλιφόρνια έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Το νέο “εμπόδιο” για την πρωταθλήτρια μας είναι η Έλενα Ριμπακίνα η οποία επικράτησε της Βικτόρια Γκόλουμπιτς (2-0) στον προηγούμενο γύρο.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν, Νο 20 στον κόσμο, κέρδισε δύσκολα το πρώτο σετ απέναντι στην Ελβετίδα αλλά στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. (7-6 (5), 6-2).

Το ραντεβού της Σάκκαρη με την Ριμπακίνα θα είναι το δεύτερο την τελευταία διετία. Οι δύο τους είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον ημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, το 2020, με την Ριμπακίνα να επικρατεί με 2-1 σετ και μάλιστα με ανατροπή.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του “Indian Wells” απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ, αφού με το σκορ στο 4-1 υπέρ της, στο πρώτο σετ , η αντίπαλός της τραυματίστηκε. Ενιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει παρά το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments