Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου και η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασαν στους “8”

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου και η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασαν στους “8”

Πηγή Φωτογραφίας: sportschau.de, intothecalderon.com

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και η Ατλέτικο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ που θα ολοκληρωθούν απόψε (22.00) με τις συναντήσεις Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ και Λιλ - Τσέλσι.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κι η Ατλέτικο Μαδρίτης προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που θα σχηματίσουν τη φετινή προημιτελική φάση του Champions League.

Οι Πορτογάλοι πήραν σπουδαίο διπλό κερδίζοντας με 1-0 στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ και η Ατλέτικο έκανε το ίδιο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Ένα γκολ του Ντάργουιν Νούνιες (77΄) έδωσε στην Μπενφίκα την πρόκριση απέναντι τους Ολλανδούς που ήταν σε καλύτερη μοίρα πριν από το ματς, χάρη στο 2-2 της Λισαβόνας. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδειξε σταθερότητα όποτε χρειάστηκε.

Με σκόρερ τον Λόντι

Χάρη στη χρυσή κεφαλιά του Λόντι στο 41ο λεπτό, η ψυχωμένη Ατλέτικο θριάμβευσε με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κακή μέρα και δε κατάφερε να σκοράρει μετά το 1-1 της Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαδριλένοι είναι πλέον η μοναδική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που έχει αποκλείσει και τις τρεις αγγλικές ομάδες που έχουν πάρει το τρόπαιο, σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Τσέλσι το 2013-14 και επί της Λίβερπουλ το 2019-20.

Η Γιουνάιτεντ μετράει πλέον τέσσερις αποκλεισμούς τις ισάριθμες φορές που έφερε ισοπαλία στο πρώτο της παιχνίδι, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ρεάλ απόκλεισε την Παρί κι η Μπάγερν διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ. Στα προημιτελικά έχουν ήδη προκριθεί η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments