Αθλητισμός

Τούχελ: Ρεκόρ, πρόκριση και… Μάντσεστερ

Τούχελ: Ρεκόρ, πρόκριση και… Μάντσεστερ

Πηγή Φωτογραφίας: sportsbuzzer

Η Τσέλσι, παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρομάν Αμπράβομιτς, στέκεται όρθια, όπως και ο Τούχελ που είναι βασικός υποψήφιος ν αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο τέλος της σεζόν.

Ο Τόμας Τούχελ είδε τους παίκτες του, στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λιλ (2-1), να βγάζουν αντίδραση στα όσα ακούγονται καθημερινά για το εξωαγωνιστικό κομμάτι μετά την αποσύνδεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Το θετικό αποτέλεσμα που πήραν οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου στη Γαλλία, πέρα από την πρόκριση στους “8¨του Τσάμπιονς Λιγκ  ήρθε να καταγράψει και μια ιδιαίτερη επίδοση.

Αυτή η νίκη ήταν η 32η της καριέρας του Τόμας Τούχελ σε 50 ματς που έχει παραστεί στην διοργάνωση και για τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, ο Γερμανός προπονητής έχει τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Κι αυτό ήρθε σε ημέρες που κάθε άλλο παρά ήρεμες για τη Τσέλσι.

Στο Μάντσεστερ, οι άνθρωποι της Γιουνάϊτεντ  θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να κάνουν δικό τους τον Τούχελ. Ξέρουν ότι στην Τσέλσι έχουν «δεμένα τα χέρια τους» λόγω της αποχώρησης του Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας πουλάει τις μετοχές του και οι “μπλέ” δεν μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση όσο ο Αμπράμοβιτς είναι στο “μάτι” της Βρετανικής Κυβέρνησης λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον ίδιο και στον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments